Merwestaal logo
Telefoon
06 – 54 28 59 41

Luxe wellness badkamer

Terugkomen van een huwelijksreis uit Bali (Indonesië) en deze luxe wellness badkamer aantreffen, in je eigen huis! De ‘Oh’s’ en ‘Ah’s’ hielden werkelijk waar niet op toen onze opdrachtgevers, een net getrouwd stel, voor het eerst hun nieuwe badkamer zagen. Een cadeautje wat ze zichzelf hadden gegeven, omdat beiden houden van ontspanning in een omgeving die sereniteit en kalmte uitstraalt. Een prachtige combinatie van kleuren, materialen en indeling komt samen in dit stukje paradijs.

De oude badkamer hebben wij volledig gestript en afgevoerd. Vervolgens hebben wij een muur doorgebroken om de badkamer te vergroten en een nieuwe muur neergezet. De water- en stroomleidingen hebben wij aangepast of opnieuw aangelegd zodat deze binnen de nieuwe situatie passen. Het opbouwen kon beginnen!

We creëerden een mooie inloop(regen)douche met brede doorgang door het neerzetten van een wand met speelse nisjes. Een nette douchedrain over de breedte van de douche is tevens voorzien. We realiseerden ook een opberghoek op maat voor onder andere badlakens en een wasmand. Mooi strak onder elkaar, zodat de badkamer altijd opgeruimd oogt. Dit konden wij realiseren doordat de koof waar het centrale afzuigsysteem doorheen loopt, gehalveerd kon worden. Bovendien kon door het halveren van deze koof ook de geplande glazen deur volledig open.

Door de aangelegde vloerverwarming is er nooit meer sprake van koude voeten! Een verademing als je uit het vrijstaande design ligbad (met badthermostaatkraan) stapt en een verwarmde handdoek van de designradiator pakt. Het prachtige natuursteen op de muur is natuurlijk de absolute echte blikvanger! Het aangebrachte licht-design in het verlaagde plafond en in de koof boven het ligbad is dimbaar waardoor een zeer warme, relaxte sfeer wordt ervaren. Tot slot hebben wij een greeploos badkamermeubel gemonteerd met daarboven een verlichte spiegelkast met extra voorziene stopcontacten aan elke zijde. Deze opdrachtgevers hebben vanaf heden een nieuwe favoriete kamer: de badkamer!

Wilt u meer informatie of wenst u een offerte voor het realiseren van uw droombadkamer? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk ook hieronder de video waarin Amanda van MindandBeauty.nl de volledige badkamer laat zien!

Video

FOTO’S